Leitmotiv

Table lamp Bonnet metal Satin nickel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 39 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Satin nickel
Type fitting E27

De Table lamp Bonnet metal is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met een breedte en diepte van 20 cm past deze tafellamp perfect op elk bureau, bijzettafel of nachtkastje. Het is een ideale keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele verlichtingsoplossing.

Deze tafellamp werkt op een stopcontact en is geschikt voor de C, E en F type stopcontacten. Met een hoogte van 39 cm biedt de Bonnet metal voldoende licht om jouw ruimte te verlichten. Het materiaal van deze lamp is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

De Bonnet metal is ontworpen door het bekende merk Leitmotiv en heeft een prachtige satijn nikkel kleur. Deze kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer. De tafellamp heeft een E27 fitting, waardoor je eenvoudig jouw favoriete lamp kunt installeren.

Met de Table lamp Bonnet metal haal je niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher. Creëer de perfecte sfeer in jouw interieur met deze prachtige tafellamp.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Speciale prijs 35,96 Normale prijs 44,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies