Leitmotiv

Table lamp Bonnet metal white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact E, C, F
Hoogte 39 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam white
Type fitting E27

De Table lamp Bonnet metal is een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Met een breedte en diepte van 20 cm en een hoogte van 39 cm, heeft deze tafellamp de perfecte afmetingen om op een bureau, nachtkastje of bijzettafel te plaatsen. Het metaalmateriaal geeft de lamp een moderne uitstraling, terwijl de kleur wit zorgt voor een frisse en tijdloze look.

Deze tafellamp is geschikt voor volwassenen en kan eenvoudig worden aangesloten op het stopcontact. Met een type fitting van E27 is het gemakkelijk om de juiste lamp te vinden die bij jouw voorkeur en stijl past. De Bonnet metal tafellamp is compatibel met stopcontacten van type E, C en F, waardoor je flexibiliteit hebt bij het plaatsen van de lamp in verschillende ruimtes.

Als onderdeel van het merk Leitmotiv ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De Bonnet metal tafellamp is een prachtig voorbeeld van het innovatieve design waar Leitmotiv bekend om staat. Met de energiebron van het stopcontact hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen of het opladen van de lamp. Je kunt altijd genieten van helder en sfeervol licht.

Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je interieur met de Table lamp Bonnet metal. Bestel vandaag nog en creëer een gezellige en trendy sfeer in elke kamer.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies