Leitmotiv

Clip On Lamp Study Metal Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.5 cm
Diepte 11.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 34 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Black
Type fitting E27

De Clip On Lamp Study Metal is een stijlvolle tafellamp van het merk Leitmotiv. Met zijn zwarte kleur en metalen materiaal voegt deze lamp een moderne touch toe aan elke ruimte. Met een breedte en diepte van 11,5 cm en een hoogte van 34 cm, is deze lamp compact en perfect voor volwassenen.

Deze tafellamp is geschikt voor gebruik met een stopcontact en heeft een E27 fitting. Het kan worden gebruikt met verschillende soorten stopcontacten, waaronder C, E en F. Met zijn energiebron via het stopcontact, biedt deze lamp een betrouwbare en gemakkelijke verlichtingsoplossing.

Of je nu aan het studeren bent, een boek leest of gewoon wat extra licht nodig hebt, de Clip On Lamp Study Metal is de ideale keuze. Met zijn handige klem kan hij eenvoudig aan een tafel, bureau of ander oppervlak worden bevestigd. Zo kun je altijd genieten van de perfecte verlichting, precies waar je het nodig hebt.

Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je interieur met de Clip On Lamp Study Metal. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van deze prachtige tafellamp!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies