Balvi

Lava Lamp Magma Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 45 cm
Materiaal Aluminium
Merk Balvi
Merk kleurnaam Red
Merk product code 27397
Type fitting E14

De Lava Lamp Magma is een trendy tafellamp die perfect past bij volwassenen die op zoek zijn naar een unieke en sfeervolle toevoeging aan hun interieur. Met een breedte en diepte van 12 cm en een hoogte van 45 cm, heeft deze lamp de ideale afmetingen om op een tafel of bureau te plaatsen.

Gemaakt van hoogwaardig aluminium, straalt deze lamp kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Balvi staat bekend om zijn uitstekende producten en de Lava Lamp Magma is daar geen uitzondering op. Met de opvallende rode kleur voegt deze lamp een vleugje levendigheid toe aan elke ruimte.

De Lava Lamp Magma heeft een type fitting van E14, waardoor het gemakkelijk is om de juiste lamp te vinden. Met de merkproductcode 27397 ben je verzekerd van een authentiek en betrouwbaar product. Deze lamp is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne consumenten die op zoek zijn naar zowel stijl als functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies