Karlsson

Table clock Globe Design Armando Breeveld white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam white

Op zoek naar een stijlvolle tafelklok die een vleugje elegantie toevoegt aan je interieur? Maak kennis met de Table clock Globe Design Armando Breeveld. Deze prachtige tafelklok behoort tot de categorie Tafelklokken en is een absolute must-have voor dames die houden van verfijnde accessoires.

Met een breedte van 21 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 25 cm, heeft deze tafelklok de perfecte afmetingen om op je bureau, dressoir of nachtkastje te plaatsen. Het metaalmateriaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling, terwijl het merk Karlsson garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

De Table clock Globe Design Armando Breeveld is uitgevoerd in een prachtige witte kleur, waardoor het moeiteloos past bij elke interieurstijl. Of je nu een minimalistische, Scandinavische of klassieke inrichting hebt, deze tafelklok voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige tafelklok toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met de Table clock Globe Design Armando Breeveld!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies