Karlsson

Table Clock Cathode Base White Led Brushed Steel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11 cm
Materiaal Staal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Brushed Steel

Op zoek naar een stijlvolle tafelklok die je interieur een moderne touch geeft? Dan is de Table Clock Cathode Base White Led van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Met zijn strakke ontwerp en witte LED-verlichting zal deze klok zeker de aandacht trekken.

Deze tafelklok heeft een breedte van 28 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 11 cm, waardoor hij perfect past op elke tafel, bureau of plank. Het materiaal van de klok is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

De Table Clock Cathode Base White Led is geschikt voor volwassenen en is voorzien van het merk Karlsson, een bekend merk in de wereld van klokken. De kleur van de klok is brushed steel, wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling.

Met deze tafelklok haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Bestel nu de Table Clock Cathode Base White Led en geef je huis een moderne en trendy uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies