Present Time

Cushion Tender Velvet Olive Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 40 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Polyester
Merk Present Time
Merk kleurnaam Olive Green

Op zoek naar een comfortabel en stijlvol kussen voor volwassenen? Dan is de Cushion Tender Velvet van Present Time precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 40 cm bij 40 cm is dit kussen perfect om op te loungen of om extra comfort toe te voegen aan je interieur.

Dit kussen is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het zacht aanvoelt en duurzaam is. De diepte en hoogte van 40 cm zorgen voor een perfecte balans tussen ondersteuning en comfort.

De Cushion Tender Velvet is verkrijgbaar in de prachtige kleur Olive Green, wat een vleugje luxe en elegantie toevoegt aan elke ruimte. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, dus je kunt erop vertrouwen dat dit kussen een geweldige aanvulling zal zijn op je interieur.

Voeg een vleugje comfort en stijl toe aan je huis met de Cushion Tender Velvet van Present Time. Bestel vandaag nog en geniet van de luxe uitstraling en het ultieme comfort dat dit kussen te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies