Present Time

Cushion Tender Velvet Jeans Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 40 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Polyester
Merk Present Time
Merk kleurnaam Jeans Blue

Op zoek naar een comfortabel en stijlvol kussen voor volwassenen? Maak kennis met de Cushion Tender Velvet van Present Time. Dit kussen behoort tot de categorie Sierkussens en is perfect voor het toevoegen van een vleugje luxe aan je interieur.

Met een afmeting van 40 cm bij 40 cm is dit kussen ideaal voor zowel je bank als je favoriete leesstoel. Het is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor een zachte en duurzame afwerking.

De Cushion Tender Velvet is verkrijgbaar in de prachtige kleur Jeans Blue, wat een trendy en eigentijdse uitstraling geeft aan elk interieur. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit kussen is daar geen uitzondering op.

Voeg een vleugje comfort en elegantie toe aan je woonruimte met de Cushion Tender Velvet. Bestel vandaag nog en geniet van de luxe uitstraling en het zachte gevoel van dit prachtige sierkussen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies