House Doctor

Kussenhoes Ingo Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 50 cm
Materiaal Linnen
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Wit
Merk product code 203533110

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is het Kussenhoes Ingo van House Doctor een absolute must-have. Dit prachtige sierkussen is perfect voor volwassenen en heeft een afmeting van 50 cm bij 50 cm. Gemaakt van hoogwaardig linnen, straalt dit kussen klasse en kwaliteit uit.

Met het Kussenhoes Ingo haal je niet alleen een trendy accessoire in huis, maar ook een stukje vakmanschap. Het merk House Doctor staat bekend om zijn oog voor detail en dit kussen is daar geen uitzondering op. De witte kleur geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl de subtiele merknaam en productcode (203533110) zorgen voor een vleugje exclusiviteit.

Of je nu je bank, fauteuil of bed wilt opfleuren, het Kussenhoes Ingo biedt eindeloze mogelijkheden. Combineer het met andere sierkussens in verschillende kleuren en texturen voor een speels effect, of laat het op zichzelf stralen als statement piece. Met dit kussen voeg je moeiteloos stijl en comfort toe aan elke ruimte.

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met het Kussenhoes Ingo van House Doctor. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte mix van elegantie en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies