Balvi

Cushion Fluffy Banana Polyester Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Merk Balvi
Merk kleurnaam Yellow
Merk product code RC27632
Woonruimte Woonkamer

De Cushion Fluffy Banana Polyester is een perfecte aanvulling op uw woonkamer. Dit sierkussen is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig polyester. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en dit kussen is daar geen uitzondering op. De kleur geel geeft een vrolijke en frisse uitstraling aan uw interieur.

Met de Cushion Fluffy Banana Polyester haalt u niet alleen een mooi kussen in huis, maar ook een duurzaam product. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig polyester, wat ervoor zorgt dat het lang meegaat. Het merk Balvi heeft veel aandacht besteed aan de productie van dit kussen, wat te zien is aan de hoge kwaliteit.

De Cushion Fluffy Banana Polyester is perfect voor uw woonkamer. Het kussen is zacht en comfortabel, waardoor u er heerlijk op kunt ontspannen. Het is ook een geweldige toevoeging aan uw interieur, omdat het een vrolijke en frisse uitstraling heeft. Het kussen is gemakkelijk te combineren met andere meubels en accessoires in uw woonkamer.

Als u op zoek bent naar een kussen dat niet alleen mooi is, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid, dan is de Cushion Fluffy Banana Polyester de perfecte keuze. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en dit kussen is daar geen uitzondering op. Het is gemaakt van hoogwaardig polyester en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Het is een geweldige toevoeging aan uw woonkamer en zal u jarenlang plezier geven.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies