Trixie

Kangaroo muslin cloth - Bliss Rose Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 65 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Rose
Merk product code 52-095

De Kangaroo muslin doek - Bliss Rose is een must-have accessoire voor kinderen. Met een breedte van 50 cm en een hoogte van 65 cm, biedt deze doek voldoende ruimte en comfort voor allerlei toepassingen. Gemaakt van 100% biologisch katoen, is deze doek niet alleen zacht voor de huid van je kind, maar ook goed voor het milieu.

Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze muslin doek is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Rose" voegt deze doek een vleugje stijl toe aan de dagelijkse verzorging van je kind. De merkproductcode "52-095" zorgt ervoor dat je precies weet welk product je in handen hebt.

Deze muslin doek is perfect voor allerlei doeleinden. Of het nu gaat om het afvegen van mondjes, het beschermen tegen de zon of het creëren van een knusse omgeving voor je kind, deze doek staat altijd voor je klaar. Met zijn biologische duurzaamheid draagt deze doek ook bij aan een betere wereld voor de toekomstige generaties.

Voeg de Kangaroo muslin doek - Bliss Rose toe aan je winkelmandje en geniet van de vele voordelen die deze doek te bieden heeft. Comfort, stijl en duurzaamheid komen samen in dit prachtige product van Trixie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies