Trixie

Hooded towel | 70x130cm - Mrs. Elephant Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 70 cm
Doelgroep Kinderen
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 130 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 11-881
Serie Mrs Elephant
Wasvoorschriften 30 graden
Woonruimte Badkamer

Deze Hooded towel van Trixie is perfect voor kinderen! Met een afmeting van 70x130cm is deze handdoek groot genoeg om je kleintje helemaal in te wikkelen na een bad of zwemles. Gemaakt van 100% biologisch katoen, is deze handdoek niet alleen zacht en comfortabel, maar ook duurzaam. Het heeft een capuchon met het schattige Mrs. Elephant ontwerp, waardoor het extra leuk wordt voor je kind om zichzelf in te wikkelen. De handdoek is geschikt voor de droger en kan gewassen worden op 30 graden. Een must-have voor de badkamer!

Deze Hooded towel is onderdeel van de Mrs Elephant serie van Trixie. Met de merk kleurnaam "Blue" en de merk product code "11-881" is deze handdoek niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het past perfect in elke badkamer. De handdoek is breed genoeg met een breedte van 70 cm en heeft een hoogte van 130 cm, waardoor het ideaal is voor kinderen. Het materiaal is 100% biologisch katoen, wat betekent dat het niet alleen zacht is voor de huid van je kind, maar ook goed is voor het milieu.

Met de droogvoorschriften "Geschikt voor de droger" en de wasvoorschriften "30 graden" is deze handdoek gemakkelijk te onderhouden. Je kunt het gewoon in de droger stoppen en wassen op een lage temperatuur. Handig voor drukke ouders! Deze Hooded towel is niet alleen praktisch, maar ook mooi vormgegeven. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is daar geen uitzondering op. Voeg een vleugje stijl toe aan de badkamer met deze geweldige handdoek!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies