Present Time

Blanket Cuddle cotton Night Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 130 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 130 cm
Materiaal Katoen
Merk Present Time
Merk kleurnaam Night Blue

Ben je op zoek naar een heerlijk zachte deken om jezelf in te wikkelen? Dan is de Blanket Cuddle cotton van Present Time perfect voor jou! Deze prachtige plaid behoort tot de categorie Plaids en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Blanket Cuddle cotton heeft een afmeting van 130 cm bij 130 cm, waardoor je er helemaal in kunt wegkruipen. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een ultiem comfortabele ervaring. De deken is van het merk Present Time en heeft een mooie kleur genaamd Night Blue.

Met de Blanket Cuddle cotton haal je niet alleen een praktisch item in huis, maar ook een stijlvol accessoire. De combinatie van het zachte katoen en de diepe blauwe kleur geeft een luxueuze uitstraling aan je interieur. Of je nu lekker wilt ontspannen op de bank of wat extra warmte wilt tijdens koude avonden, deze plaid is de perfecte metgezel.

Wacht niet langer en verwen jezelf met de Blanket Cuddle cotton van Present Time. Bestel nu en geniet van het ultieme comfort en de stijlvolle uitstraling die deze plaid te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies