Present Time

Blanket Big Ribbed velvet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 150 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 150 cm
Materiaal Polyester
Merk Present Time
Merk kleurnaam Black

Op zoek naar een knusse en stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Blanket Big Ribbed velvet van Present Time perfect voor jou! Deze prachtige plaid behoort tot de categorie Plaids en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Blanket Big Ribbed velvet heeft een breedte van 150 cm en een hoogte van 150 cm, waardoor hij groot genoeg is om je helemaal in te wikkelen en je warm te houden tijdens koude avonden. Het materiaal van deze plaid is gemaakt van hoogwaardig polyester, wat zorgt voor een zachte en luxueuze uitstraling.

Met het merk Present Time ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De Blanket Big Ribbed velvet is verkrijgbaar in de kleur zwart, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft aan je interieur. Of je nu je bank, fauteuil of bed wilt opfleuren, deze plaid voegt direct een vleugje luxe en comfort toe.

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met de Blanket Big Ribbed velvet van Present Time. Bestel nu en geniet van de warmte en stijl die deze prachtige plaid te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies