Present Time

Medicine storage box metal large red with white cross

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam red with white cross
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle en praktische oplossing om je medicijnen op te bergen? Dan is de Medicine storage box metal large van Present Time precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 20 cm biedt deze opberger voldoende ruimte voor al je medicijnen. Het metalen materiaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

Deze opbergbox is speciaal ontworpen voor dames en past perfect in elke woonkamer. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De opbergbox is uitgevoerd in een opvallende rode kleur met een wit kruis, waardoor hij direct de aandacht trekt.

Met de Medicine storage box metal large hoef je je geen zorgen meer te maken over rondslingerende medicijnen. Bewaar ze veilig en georganiseerd in deze praktische opberger. Bestel nu en geniet van een opgeruimde en stijlvolle woonkamer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies