Balvi

Mini Beauty Case Bloom Plastic Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 6 cm
Materiaal Plastic
Merk Balvi
Merk kleurnaam Blue
Merk product code RC27282

Op zoek naar een schattig en praktisch make-up tasje? Dan is de Mini Beauty Case Bloom Plastic van Balvi perfect voor jou! Met zijn compacte formaat en vrolijke blauwe kleur is dit tasje een must-have voor volwassenen die onderweg hun make-up willen bijwerken.

Dit make-up tasje heeft een breedte van 9 cm, een diepte van 5.5 cm en een hoogte van 6 cm, waardoor het gemakkelijk in je handtas of koffer past. Het is gemaakt van duurzaam plastic materiaal, wat ervoor zorgt dat het tasje lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is.

De Mini Beauty Case Bloom Plastic is van het merk Balvi en heeft de kleurnaam "Blue". Met zijn stijlvolle ontwerp en handige formaat is dit tasje niet alleen functioneel, maar ook een trendy accessoire. De merkproductcode is RC27282, waardoor je gemakkelijk het juiste product kunt vinden.

Wacht niet langer en voeg deze schattige Mini Beauty Case Bloom Plastic toe aan je collectie! Bestel nu en neem je make-up overal mee naartoe in stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies