Balvi

Beauty Case Starry Plastic Navy Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9 cm
Materiaal Polyester
Merk Balvi
Merk kleurnaam Navy Blue
Merk product code RC27284

Op zoek naar een praktisch en stijlvol make-up tasje? Dan is de Beauty Case Starry Plastic van Balvi precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 6 cm breed, 5.5 cm diep en 9 cm hoog is dit tasje compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, maar biedt het toch voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

Dit make-up tasje is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van duurzaam polyester materiaal. De navy blauwe kleur geeft het tasje een trendy uitstraling, terwijl de sterrenprint een speels element toevoegt. Met de merkproductcode RC27284 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Of je nu onderweg bent, op reis gaat of gewoon je make-up georganiseerd wilt houden, de Beauty Case Starry Plastic is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van een praktisch en fashionable make-up tasje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies