Zusss

Placemat Mmm... Lekker Mmm Lekker

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Katoen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Mmm Lekker
Merk product code 0710-084

De Placemat Mmm... Lekker is een perfecte aanvulling op jouw eettafel. Het is een stijlvolle en praktische placemat die geschikt is voor volwassenen. Het materiaal van deze placemat is katoen, wat zorgt voor een zachte en comfortabele ondergrond voor jouw servies.

Het merk achter deze placemat is Zusss, een bekend merk in de wereld van interieur en lifestyle. De kleurnaam van deze placemat is Mmm Lekker, wat zorgt voor een speelse en vrolijke uitstraling op jouw tafel. De productcode van deze placemat is 0710-084, wat ervoor zorgt dat je altijd de juiste placemat kunt bestellen.

Met de Placemat Mmm... Lekker van Zusss voeg je niet alleen een praktisch item toe aan jouw eettafel, maar ook een stijlvolle en speelse touch. Het katoenen materiaal zorgt voor comfort en de kleurnaam Mmm Lekker zorgt voor een vrolijke uitstraling. Bestel deze placemat nu met de productcode 0710-084 en maak jouw tafel compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies