Present Time

Basket Diamond Cut large iron Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 35 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam Gold
Merk product code PT2999
Woonruimte Keuken

De Basket Diamond Cut large iron is een prachtige toevoeging aan de Schalen categorie van onze fashion brand e-commerce retailer. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 35 cm en een hoogte van 13 cm, is deze schaal perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun keuken.

Gemaakt van hoogwaardig metaal, straalt deze schaal kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Present Time staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en dat is zeker te zien in dit product. De gouden kleur van de schaal voegt een vleugje elegantie toe aan elke keukeninrichting.

Met de merkproductcode PT2999 is deze Basket Diamond Cut large iron gemakkelijk te vinden in onze winkel. Of je nu op zoek bent naar een praktische schaal om voedsel in te serveren of gewoon een decoratief stuk voor je keuken, deze schaal voldoet aan al je behoeften.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige schaal toe aan je winkelwagen. Het zal zeker een eyecatcher zijn in je keuken en je gasten versteld doen staan van je stijl en smaak.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies