Meraki

Dish wash Blossom breeze Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 19 cm
Materiaal RPET
Merk Meraki
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 3097731000
Volume 0.5 l

Ben je op zoek naar een vaatwasmiddel dat niet alleen effectief is, maar ook heerlijk ruikt? Dan is de Dish wash Blossom breeze van Meraki perfect voor jou. Met zijn verfrissende bloemengeur zorgt dit vaatwasmiddel ervoor dat je vaat niet alleen schoon, maar ook heerlijk geurend uit de vaatwasser komt.

De Dish wash Blossom breeze heeft een inhoud van 0.5 liter, waardoor je er lang mee kunt doen. Het flesje heeft een handig formaat van 7 cm breed, 7 cm diep en 19 cm hoog, waardoor het gemakkelijk op te bergen is in je keukenkastje.

Dit vaatwasmiddel is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van gerecycled RPET-materiaal. Hierdoor draag je bij aan een duurzamere wereld terwijl je je vaat schoonmaakt. Het merk Meraki staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is geen uitzondering. Met de bruine kleur en de productcode 3097731000 is de Dish wash Blossom breeze een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Maak je vaat schoon op een milieuvriendelijke en geurige manier met de Dish wash Blossom breeze van Meraki. Bestel vandaag nog en geniet van een schone en fris ruikende vaat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies