Konges Slojd

5 Pack Pla Cup Cherry Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 7.5 cm
Materiaal Polylactide
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Cherry Mix
Merk product code KS5094

Ben je op zoek naar een schattige en milieuvriendelijke beker voor je kinderen? Dan is de 5 Pack Pla Cup van Konges Slojd precies wat je nodig hebt! Deze beker is gemaakt van polylactide, een duurzaam materiaal dat biologisch afbreekbaar is. Met een breedte van 7 cm en een hoogte van 7.5 cm is deze beker perfect formaat voor kleine handjes.

De 5 Pack Pla Cup wordt geleverd in de kleurrijke Cherry Mix, waardoor het een vrolijke toevoeging is aan de serviescollectie van je kinderen. Het merk Konges Slojd staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit is geen uitzondering. Met de merkproductcode KS5094 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Maak van etenstijd een feestje met de 5 Pack Pla Cup van Konges Slojd. Bestel vandaag nog en geef je kinderen een stijlvolle en milieuvriendelijke beker waar ze dol op zullen zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies