House Doctor

Pannenlappen Square 2-Pack Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20.5 cm
Materiaal Leer
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code 205230141
Multipack 2-pack

De Pannenlappen Square 2-Pack van House Doctor zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar stijlvolle en functionele ovenwanten. Met een breedte en hoogte van 20,5 cm bieden deze lappen voldoende bescherming bij het hanteren van hete pannen en ovenschalen. Gemaakt van hoogwaardig leer, stralen ze kwaliteit en duurzaamheid uit.

Deze ovenwanten zijn ontworpen door het gerenommeerde merk House Doctor, dat bekend staat om zijn trendy en eigentijdse producten. De bruine kleur van deze Pannenlappen Square 2-Pack voegt een vleugje warmte en elegantie toe aan je keuken. Met de merkproductcode 205230141 weet je dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

Wat deze ovenwanten extra speciaal maakt, is dat ze worden geleverd in een handige 2-pack. Zo heb je altijd een reserve-exemplaar bij de hand of kun je er een delen met een vriend of familielid. De Pannenlappen Square 2-Pack zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keukengerei.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies