House Doctor

Eetbord Pion Zwart Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28.5 cm
Diepte 28.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 3.5 cm
Materiaal Keramiek
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Zwart Bruin
Merk product code 206260205

Ben je op zoek naar een stijlvol en functioneel servies? Dan is het Eetbord Pion van House Doctor precies wat je nodig hebt. Dit prachtige bord behoort tot de categorie Servies en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte en diepte van 28.5 cm en een hoogte van 3.5 cm, biedt dit bord voldoende ruimte voor al je favoriete gerechten.

Het Eetbord Pion is gemaakt van hoogwaardig keramiek, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het merk House Doctor staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit bord is daar geen uitzondering op. Met de kleurcombinatie van zwart en bruin past het perfect bij elke tafelsetting.

Met de productcode 206260205 is het Eetbord Pion gemakkelijk te vinden en te bestellen. Voeg dit prachtige bord toe aan je collectie en geniet van stijlvol dineren met House Doctor.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies