House Doctor

Bord Serveur 4 pack Groen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24.4 cm
Diepte 24.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Resin
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Groen
Merk product code 259190500
Vaatwasserbestendig Ja

De Bord Serveur 4 pack van House Doctor is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar stijlvol servies. Met een breedte en diepte van 24.4 cm, bieden deze borden voldoende ruimte voor al je favoriete gerechten. Gemaakt van hoogwaardig resin materiaal, zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee.

Deze borden zijn ontworpen in een prachtige groene kleur, waardoor ze een verfijnde uitstraling hebben. Het merk House Doctor staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze borden zijn daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 259190500 weet je dat je een authentiek en betrouwbaar product in handen hebt.

Naast hun esthetische waarde zijn deze borden ook praktisch. Ze zijn vaatwasserbestendig, waardoor je ze gemakkelijk kunt reinigen na gebruik. Of je nu een feestje organiseert of gewoon een gezellig diner thuis hebt, de Bord Serveur 4 pack is de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies