DOIY

Kitty Stapelglazen Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 29 cm
Materiaal Glas
Merk DOIY
Merk kleurnaam black

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol serviesstuk dat je tafelsetting naar een hoger niveau tilt? Dan is de Kitty Stapelglazen van DOIY precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 7 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 29 cm, is dit glazen servies perfect voor dames die houden van elegantie en verfijning.

Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt de Kitty Stapelglazen klasse en kwaliteit uit. Het zwarte merk geeft een moderne en trendy uitstraling aan dit serviesstuk. Of je nu een feestje organiseert of gewoon je dagelijkse maaltijden wilt opfleuren, deze stapelglazen voegen een vleugje luxe toe aan elke gelegenheid.

Met de Kitty Stapelglazen hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek in je keukenkastjes. Dankzij het stapelbare ontwerp kun je ze gemakkelijk opbergen en ruimte besparen. Bovendien zijn deze glazen ook vaatwasserbestendig, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch in gebruik.

Voeg een vleugje glamour toe aan je serviescollectie met de Kitty Stapelglazen van DOIY. Bestel ze vandaag nog en geniet van een elegante en trendy tafelsetting!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies