Castelijn Beerens

Onderzetters Rond 6 St Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 0.2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam Taupe
Merk product code 28 0004

De Onderzetters Rond 6 St zijn een must-have accessoire voor volwassenen. Met een breedte van 10 cm en een hoogte van 10 cm zijn ze perfect voor het beschermen van je tafelblad tegen hete pannen en kopjes. Gemaakt van hoogwaardig leer, bieden deze onderzetters niet alleen functionaliteit, maar ook een vleugje stijl aan je interieur.

Deze onderzetters hebben een diepte van 0.2 cm, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn wanneer ze niet in gebruik zijn. Het merk Castelijn Beerens staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze onderzetters zijn geen uitzondering. Met de merkkleurnaam "Taupe" voegen ze een elegante touch toe aan je tafelsetting.

De Onderzetters Rond 6 St hebben een unieke productcode van 28 0004, waardoor ze gemakkelijk te identificeren zijn. Of je nu een feestje organiseert of gewoon je dagelijkse maaltijden opvrolijkt, deze onderzetters zijn een praktische en stijlvolle keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies