Balvi

Wine Cooler and Ice Bucket Grand Vin Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 19.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20.5 cm
Materiaal Metaal
Merk Balvi
Merk kleurnaam Silver
Merk product code 26858
Woonruimte Keuken

De Wine Cooler en Ice Bucket Grand Vin is een must-have accessoire voor volwassenen die graag genieten van een heerlijk glas wijn. Met een breedte van 19.5 cm, een diepte van 19.5 cm en een hoogte van 20.5 cm, past deze wijnkoeler perfect in elke keuken. Gemaakt van hoogwaardig metaal en met een elegante zilveren kleur, is dit product van het gerenommeerde merk Balvi een ware blikvanger.

Met de Wine Cooler en Ice Bucket Grand Vin houd je je favoriete wijn op de perfecte temperatuur. Of je nu een feestje geeft of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze wijnkoeler zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een heerlijk gekoeld glas wijn. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en met de productcode 26858 weet je zeker dat je een betrouwbaar en duurzaam product in handen hebt.

Naast zijn functionele eigenschappen is de Wine Cooler en Ice Bucket Grand Vin ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het strakke ontwerp en de zilveren kleur passen perfect bij elke keukenstijl. Of je nu een moderne keuken hebt of een meer klassieke inrichting, deze wijnkoeler voegt een vleugje elegantie toe aan elke woonruimte.

Wacht niet langer en haal de Wine Cooler en Ice Bucket Grand Vin vandaag nog in huis. Met zijn hoogwaardige materiaal, stijlvolle design en betrouwbare merknaam is dit de perfecte keuze voor elke wijnliefhebber. Bestel nu en geniet binnenkort van een heerlijk gekoeld glas wijn, altijd en overal.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies