Balvi

Veggies Storage Bags The Veggies 3x Brown/Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20 cm
Materiaal Katoen
Merk Balvi
Merk kleurnaam Brown/Orange
Merk product code 27504
Woonruimte Keuken

Op zoek naar een handige en stijlvolle oplossing om je groenten vers te houden? Dan zijn de Veggies Storage Bags The Veggies 3x perfect voor jou! Deze voorraadpotten van Balvi zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en passen perfect in elke keuken.

Deze Veggies Storage Bags hebben een afmeting van 20 cm breed, 20 cm diep en 20 cm hoog, waardoor ze voldoende ruimte bieden voor al je favoriete groenten. Gemaakt van hoogwaardig katoen, zorgen ze ervoor dat je groenten langer vers blijven en beschermd worden tegen bederf.

Met de merkkleurnaam Brown/Orange voegen deze Veggies Storage Bags niet alleen functionaliteit toe aan je keuken, maar ook een vleugje stijl. De Balvi-productcode 27504 garandeert de kwaliteit en duurzaamheid van deze opbergzakken.

Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, deze Veggies Storage Bags zijn een must-have accessoire voor elke keuken. Bestel ze vandaag nog en geniet van verse groenten die langer meegaan!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies