Balvi

Veggies Storage Bags Super Fresh 3x Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27.5 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 46 cm
Materiaal Textiel
Merk Balvi
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 25167
Woonruimte Keuken

Op zoek naar een handige en stijlvolle oplossing om je groenten vers te houden? Dan zijn de Veggies Storage Bags Super Fresh 3x perfect voor jou! Deze voorraadpotten van Balvi zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en passen perfect in elke keuken.

Met een breedte van 27.5 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 46 cm bieden deze textiele opbergzakken voldoende ruimte om al je favoriete groenten op te bergen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je groenten langer vers blijven, terwijl de bruine kleur een vleugje stijl toevoegt aan je keukeninterieur.

De Veggies Storage Bags Super Fresh 3x zijn voorzien van het merk Balvi en hebben een productcode van 25167. Deze hoogwaardige opbergzakken zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Ze zijn perfect geschikt voor het opbergen van groenten en passen naadloos in elke keukenruimte.

Wacht niet langer en haal deze praktische en trendy Veggies Storage Bags Super Fresh 3x in huis. Houd je groenten langer vers en geef je keuken een stijlvolle upgrade met deze geweldige voorraadpotten van Balvi!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies