Balvi

Trivet Van Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 0.7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 12.3 cm
Materiaal Siliconen
Merk Balvi
Merk kleurnaam Red
Merk product code 27148
Woonruimte Keuken

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle onderzetter voor je keuken? Dan is de Trivet Van van Balvi precies wat je nodig hebt! Deze onderzetter behoort tot de categorie Onderzetters en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Trivet Van heeft een afmeting van 18 cm breed, 0.7 cm diep en 12.3 cm hoog, waardoor hij perfect past in elke keukenruimte. Het materiaal waarvan deze onderzetter is gemaakt, is hoogwaardig siliconen, wat zorgt voor duurzaamheid en hittebestendigheid.

Met zijn opvallende rode kleur voegt de Trivet Van een vleugje levendigheid toe aan je keuken. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze onderzetter is geen uitzondering. Met de productcode 27148 weet je zeker dat je een betrouwbaar en hoogwaardig product in handen hebt.

Of je nu een hete pan op tafel wilt zetten of gewoon je keuken wilt opfleuren, de Trivet Van is de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die deze onderzetter te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies