Balvi

Trivet Pac-Man 2x Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 0.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14 cm
Materiaal Siliconen
Merk Balvi
Merk kleurnaam Multi
Merk product code 26500
Woonruimte Keuken

Maak je keuken compleet met de Trivet Pac-Man 2x onderzetters van Balvi. Deze onderzetters zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal en hebben een afmeting van 14 cm bij 14 cm. Met een dikte van slechts 0.6 cm zijn ze perfect om je tafel te beschermen tegen hete pannen en kopjes. De kleurrijke Pac-Man print voegt een speels en retro tintje toe aan je keuken.

De Trivet Pac-Man 2x onderzetters zijn ontworpen voor volwassenen en passen perfect in elke keukenruimte. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze onderzetters zijn geen uitzondering. Met de merkproductcode 26500 weet je dat je een betrouwbaar en stijlvol product in handen hebt.

Voeg een vleugje plezier en functionaliteit toe aan je keuken met de Trivet Pac-Man 2x onderzetters. Bestel ze vandaag nog en geniet van een veilige en stijlvolle eetervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies