Balvi

T Pick Holder and Salt Pepper Shaker Charles Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 4.5 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11 cm
Materiaal Acryl
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code 27150
Woonruimte Keuken

Maak kennis met de T Pick Holder en Salt Pepper Shaker Charles van Balvi, een must-have accessoire voor volwassenen in de keuken. Met een breedte van 4.5 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 11 cm, is dit acryl product perfect voor het organiseren van je tandenstokers en het serveren van zout en peper. De zwarte kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je keukeninrichting. Met de productcode 27150 is dit item een betrouwbare keuze voor liefhebbers van kwaliteitsmerken.

De T Pick Holder en Salt Pepper Shaker Charles zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het acrylmateriaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Plaats dit handige accessoire in je keuken en geniet van de praktische voordelen die het biedt. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, dit product zal zeker van pas komen.

Met zijn compacte formaat past de T Pick Holder en Salt Pepper Shaker Charles perfect in elke keukenruimte. Of je nu een kleine keuken hebt of juist veel ruimte, dit item zal niet teleurstellen. Het is de ideale oplossing om je tandenstokers georganiseerd te houden en je zout en peper altijd binnen handbereik te hebben.

Bestel vandaag nog de T Pick Holder en Salt Pepper Shaker Charles van Balvi en ervaar het gemak en de stijl die het toevoegt aan je keuken. Dit is een must-have accessoire voor elke volwassene die van koken en organiseren houdt. Wacht niet langer en voeg dit praktische en trendy item toe aan je keukengerei collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies