Balvi

Salt and Pepper Set See-Saw Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 4.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11 cm
Materiaal Keramiek
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code 26664
Woonruimte Keuken

Maak kennis met de Salt and Pepper Set See-Saw van Balvi, een must-have accessoire voor elke keukenliefhebber. Met een breedte van 15 cm, een diepte van 4.4 cm en een hoogte van 11 cm, is dit zout- en peperstel perfect voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig keramiek, voegt dit stijlvolle keukengerei een vleugje elegantie toe aan elke woonruimte.

Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit zout- en peperstel is geen uitzondering. Met de merkkleur "Black" en de productcode "26664" is dit een uniek en trendy item dat zeker de aandacht zal trekken. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon van koken houdt, dit zout- en peperstel zal je culinaire ervaring naar een hoger niveau tillen.

Met de Salt and Pepper Set See-Saw hoef je nooit meer te zoeken naar je zout- en peperpotjes. Het handige ontwerp maakt het mogelijk om beide kruiden tegelijkertijd te gebruiken, waardoor je tijd en moeite bespaart in de keuken. Voeg een vleugje smaak toe aan je gerechten met een simpele beweging van de See-Saw.

Of je nu een cadeau zoekt voor een vriend, familielid of gewoon jezelf wilt verwennen, dit zout- en peperstel is een uitstekende keuze. Bestel vandaag nog de Salt and Pepper Set See-Saw van Balvi en maak van elke maaltijd een smaakvolle ervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies