Balvi

Salt and Pepper Set Avocado Porcelain Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5.3 cm
Diepte 2.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.2 cm
Materiaal Keramiek
Merk Balvi
Merk kleurnaam Green
Merk product code RC27603
Woonruimte Keuken

Op zoek naar een schattige toevoeging aan je keuken? Dan is deze Salt and Pepper Set Avocado Porcelain perfect voor jou! Met een breedte van 5.3 cm, een diepte van 2.8 cm en een hoogte van 7.2 cm, past deze set gemakkelijk in elke keukenruimte. Gemaakt van hoogwaardig keramiek, is deze set niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol.

De Salt and Pepper Set Avocado Porcelain is ontworpen voor volwassenen en is een product van het gerenommeerde merk Balvi. Met de merkkleur groen voegt deze set een vleugje frisheid toe aan je keuken. De merkproductcode RC27603 zorgt ervoor dat je precies weet welk product je hebt gekozen.

Met zijn unieke ontwerp en levendige kleur is deze Salt and Pepper Set Avocado Porcelain niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in je keuken. Voeg wat pit toe aan je gerechten met deze leuke en praktische set. Bestel nu en maak van koken een plezierige ervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies