Balvi

Gumball Machine American Dream 28cm Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15.3 cm
Diepte 16.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 28 cm
Materiaal Metaal
Merk Balvi
Merk kleurnaam Red
Merk product code 26689
Woonruimte Keuken

Ben je op zoek naar een unieke en kleurrijke toevoeging voor je keuken? Dan is de Gumball Machine American Dream 28cm van Balvi precies wat je nodig hebt! Deze voorraadpot is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een opvallende rode kleur, waardoor hij direct de aandacht trekt.

Met een breedte van 15.3 cm, een diepte van 16.5 cm en een hoogte van 28 cm, biedt deze voorraadpot voldoende ruimte om al je favoriete snacks en lekkernijen op te bergen. Of je nu een volwassene bent die dol is op snoepjes of een gezin hebt dat graag verschillende snacks bewaart, deze Gumball Machine is perfect voor iedereen.

De Gumball Machine American Dream 28cm is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher in je keuken. Het Balvi-merk staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 26689 weet je zeker dat je een betrouwbaar en duurzaam product in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg een vleugje speelsheid en kleur toe aan je keuken met de Gumball Machine American Dream 28cm van Balvi. Bestel vandaag nog en geniet van de handige opslagmogelijkheden en het unieke design van deze voorraadpot!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Speciale prijs 79,96 Normale prijs 99,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies