Balvi

Glass Marker Sticky Cats Transparent

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2.5 cm
Diepte 0.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 3.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Balvi
Merk kleurnaam Transparent
Merk product code 27577
Woonruimte Keuken

Ben je op zoek naar een leuke en praktische manier om je keuken op te fleuren? Dan zijn de Glass Marker Sticky Cats van Balvi precies wat je nodig hebt! Deze schattige markers zijn perfect voor het decoreren van je tafel en zorgen ervoor dat je nooit meer je drinkglas kwijtraakt.

De Glass Marker Sticky Cats hebben een breedte van 2.5 cm, een diepte van 0.1 cm en een hoogte van 3.5 cm. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. Met de transparante kleur passen ze perfect bij elke tafeldecoratie.

Deze markers zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en zijn een geweldige toevoeging aan elke keuken. Of je nu een feestje geeft of gewoon je dagelijkse maaltijden wat leuker wilt maken, de Glass Marker Sticky Cats zijn de ideale keuze.

Met de productcode 27577 van Balvi weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Bestel vandaag nog je eigen set Glass Marker Sticky Cats en maak van elke maaltijd een feestje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies