Balvi

Beer Glass Gravity 250 ml 2x Transparant

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.5 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 18 cm
Materiaal Glas
Merk Balvi
Merk kleurnaam Transparant
Merk product code 24057

Ben je op zoek naar het perfecte bierglas om je favoriete drankje in stijl te serveren? Dan is het Beer Glass Gravity 250 ml 2x van Balvi precies wat je nodig hebt. Dit bierglas behoort tot de categorie Servies en heeft een inhoud van 250 ml. Met zijn breedte van 7.5 cm, diepte van 7.5 cm en hoogte van 18 cm is dit glas perfect ontworpen om comfortabel in je hand te liggen terwijl je geniet van je favoriete bier.

Het Beer Glass Gravity 250 ml 2x is gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een elegant en transparant uiterlijk heeft. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en dit bierglas is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 24057 weet je dat je een betrouwbaar en hoogwaardig product in handen hebt.

Dit bierglas is geschikt voor volwassenen en is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Of je nu een bierliefhebber bent of op zoek bent naar een uniek cadeau voor iemand die dat wel is, het Beer Glass Gravity 250 ml 2x zal zeker in de smaak vallen. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van je favoriete bier in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies