Balvi

Avocado Multi-Tool Mr. Avocado Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8.5 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 22.5 cm
Materiaal Plastic
Merk Balvi
Merk kleurnaam Green
Merk product code RC26950
Woonruimte Keuken

Maak kennis met de Avocado Multi-Tool Mr. Avocado, een must-have accessoire voor in de keuken. Met een breedte van 8.5 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 22.5 cm, is deze tool perfect geschikt voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig plastic, biedt dit product duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De Avocado Multi-Tool Mr. Avocado is ontworpen door het gerenommeerde merk Balvi, dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie. In een opvallende groene kleur is deze tool niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met de merkproductcode RC26950 ben je verzekerd van een authentiek en origineel product.

Dit veelzijdige keukengerei is speciaal ontworpen voor gebruik in de keuken. Of je nu een avocado wilt snijden, ontpitten of uitscheppen, de Avocado Multi-Tool Mr. Avocado maakt het allemaal mogelijk. Met zijn handige formaat past hij perfect in elke keukenruimte.

Voeg een vleugje gemak en plezier toe aan je keuken met de Avocado Multi-Tool Mr. Avocado. Bestel vandaag nog en geniet van de vele voordelen die dit product te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies