Vondels

Ornament glass watch diamonds H10cm Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Glas
Merk Vondels
Merk kleurnaam Gold
Merk product code 1182830100033

Op zoek naar een prachtig kerstornament dat een vleugje glamour toevoegt aan je feestelijke decoratie? Dan is de Ornament glazen horloge met diamanten van 10 cm hoog perfect voor jou! Dit elegante stuk behoort tot de categorie Kerstversieringen en is speciaal ontworpen voor dames.

Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt dit ornament vakmanschap en stijl uit. Het is vervaardigd door het gerenommeerde merk Vondels, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De gouden kleur van dit horloge voegt een vleugje luxe toe aan je kerstboom of decoratie.

Met een hoogte van 10 cm is dit ornament perfect om op te vallen tussen je andere kerstversieringen. Het is een eyecatcher die de aandacht trekt en een vleugje elegantie toevoegt aan je feestelijke sfeer.

De productcode van dit prachtige ornament is 1182830100033. Voeg het toe aan je winkelwagen en maak je kerstdecoratie compleet met dit schitterende glazen horloge met diamanten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies