Vondels

Ornament glass truck merry christmas H5cm Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Hoogte 5 cm
Materiaal Glas
Merk Vondels
Merk kleurnaam Red
Merk product code 1212720050015

Op zoek naar een prachtige kerstversiering die je feestelijke sfeer compleet maakt? Dan is de Ornament glazen truck Merry Christmas H5cm perfect voor jou! Met zijn charmante ontwerp en hoogwaardige materialen is dit ornament een echte eyecatcher in je kerstboom.

Dit ornament is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijlvolle en unieke kerstdecoraties. Met een hoogte van 5 cm is het de ideale maat om op te vallen zonder te overheersen. Het glazen materiaal zorgt voor een prachtige glans en geeft een luxe uitstraling aan je kerstboom.

De Ornament glazen truck Merry Christmas H5cm is van het gerenommeerde merk Vondels. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit ornament is daar geen uitzondering op. De rode kleur van het merk geeft een vrolijke en feestelijke touch aan je kerstboom.

Met de merkproductcode 1212720050015 weet je zeker dat je een authentiek en origineel ornament in handen hebt. Voeg dit prachtige stuk toe aan je kerstcollectie en geniet van een magische en sfeervolle kerst met de Ornament glazen truck Merry Christmas H5cm!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies