Vondels

Ornament glass glitter high heel shoe H10cm Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Glas
Merk Vondels
Merk kleurnaam Gold
Merk product code 1202820100017

Ben je op zoek naar een uniek en sprankelend item om je kerstversieringen naar een hoger niveau te tillen? Dan is de Ornament glazen glitterhak van 10 cm precies wat je nodig hebt! Deze prachtige schoen is speciaal ontworpen voor dames die graag opvallen tijdens de feestdagen.

Deze glazen hak is gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een schitterende glans heeft. Het merk Vondels staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze schoen is daar geen uitzondering op. Met de gouden kleur voegt deze schoen een vleugje glamour toe aan je kerstdecoraties.

Deze Ornament glazen glitterhak heeft een hoogte van 10 cm, waardoor hij perfect is om je kerstboom, tafeldecoraties of andere feestelijke arrangementen te accentueren. De unieke productcode van Vondels, 1202820100017, zorgt ervoor dat je een authentiek en origineel item in handen hebt.

Maak je kerstversieringen compleet met deze betoverende Ornament glazen glitterhak. Voeg een vleugje elegantie en stijl toe aan je feestelijke ambiance en laat je gasten versteld staan van je oog voor detail. Bestel vandaag nog en maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies