Vondels

Ornament glass glitter gin bottle H8cm Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8 cm
Materiaal Glas
Merk Vondels
Merk kleurnaam Green
Merk product code 3212850100015

Ben je op zoek naar een uniek en sprankelend kerstversiering? Dan is de Ornament glazen glitter gin fles H8cm perfect voor jou! Deze prachtige fles is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een hoogte van 8 cm. Het merk achter deze betoverende creatie is Vondels, een bekende naam in de wereld van kerstdecoraties.

Wat deze gin fles echt speciaal maakt, is de kleur. Het merk kleurnaam is groen, waardoor het een opvallende toevoeging is aan je kerstboom of feestelijke decoratie. De glinsterende glitters zorgen voor een feestelijke en magische sfeer.

De Ornament glazen glitter gin fles H8cm is ontworpen voor volwassenen die houden van stijlvolle en unieke kerstversieringen. Het is een geweldige keuze voor iedereen die graag een persoonlijk tintje aan zijn kerstdecoratie wil geven.

Met de merk product code 3212850100015 kun je deze prachtige gin fles eenvoudig bestellen. Wacht niet langer en voeg deze betoverende kerstversiering toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies