Vondels

Ornament glass cookie square chocolate H9cm Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Materiaal Glas
Merk Vondels
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 4212810090010

De Ornament glazen koekjes vierkant chocolade H9cm is een prachtige toevoeging aan uw kerstversieringen collectie. Dit product is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en elegante decoratie voor hun huis tijdens de feestdagen.

Gemaakt van hoogwaardig glas, is dit product van het gerenommeerde merk Vondels. Het bruine kleurenschema van dit ornament voegt een warme en gezellige sfeer toe aan uw huis tijdens de kerstperiode.

Met de merkproductcode 4212810090010, is dit ornament een uniek en exclusief item dat u nergens anders zult vinden. Het is een perfect cadeau voor uzelf of voor uw dierbaren tijdens de feestdagen.

Voeg dit prachtige ornament toe aan uw kerstversieringen collectie en creëer een warme en gezellige sfeer in uw huis tijdens de feestdagen. Bestel nu en geniet van de schoonheid en elegantie van de Ornament glazen koekjes vierkant chocolade H9cm.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies