Vondels

Ornament glass cognac opal panther head H7cm Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Hoogte 7 cm
Materiaal Glas
Merk Vondels
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 2212200070051

Ben je op zoek naar een unieke kerstversiering die je interieur een vleugje glamour geeft? Dan is de Ornament glazen cognac opaal panterkop met een hoogte van 7 cm perfect voor jou! Dit prachtige ornament is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijlvolle en elegante decoraties.

Gemaakt van hoogwaardig glas en vervaardigd door het gerenommeerde merk Vondels, straalt dit ornament vakmanschap en kwaliteit uit. De warme cognackleur voegt een vleugje luxe toe aan je kerstboom of interieur. Met de merkproductcode 2212200070051 ben je verzekerd van een uniek stuk dat je nergens anders zult vinden.

Of je nu je kerstboom wilt versieren of een feestelijke sfeer wilt creëren in je huis, dit ornament is de perfecte keuze. De panterkop voegt een speels en trendy element toe aan je decoratie. Met een hoogte van 7 cm is het ornament compact genoeg om overal te passen, maar groot genoeg om op te vallen.

Voeg een vleugje glamour toe aan je kerstviering met de Ornament glazen cognac opaal panterkop. Bestel vandaag nog en maak je interieur helemaal klaar voor de feestdagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies