Umbra

Skyline Multi Hook White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15 cm
Materiaal Hout
Merk Umbra
Merk kleurnaam White
Merk product code 318190

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle kapstok voor volwassenen? Dan is de Skyline Multi Hook van Umbra precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 50 cm en een hoogte van 15 cm is deze kapstok perfect voor elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig hout en afgewerkt in een prachtige witte kleur, voegt deze kapstok een vleugje elegantie toe aan je interieur.

De Skyline Multi Hook is ontworpen door het gerenommeerde merk Umbra, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met hun jarenlange ervaring hebben ze een product gecreëerd dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. De kapstok is voorzien van meerdere haken, waardoor je voldoende ruimte hebt om jassen, tassen en andere accessoires op te hangen.

Met de merkproductcode 318190 weet je dat je een betrouwbaar en duurzaam product in handen hebt. Umbra staat garant voor kwaliteit en deze kapstok is daar geen uitzondering op. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, de Skyline Multi Hook past perfect bij elke stijl.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je entree of slaapkamer met de Skyline Multi Hook van Umbra. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimde en georganiseerde ruimte!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies