Umbra

Flip 8 Hook White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 82 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 3 cm
Materiaal Hout
Merk Umbra
Merk kleurnaam White
Merk product code 318858

Op zoek naar een praktische en stijlvolle kapstok? Maak kennis met de Flip 8 Hook van Umbra. Deze kapstok is perfect voor volwassenen en heeft een breedte van 82 cm en een hoogte van 3 cm. Gemaakt van hoogwaardig hout, straalt deze kapstok kwaliteit en duurzaamheid uit.

De Flip 8 Hook is ontworpen door het bekende merk Umbra, dat bekend staat om zijn innovatieve en eigentijdse ontwerpen. Met de kleurnaam "White" past deze kapstok moeiteloos in elke interieurstijl. De productcode van deze kapstok is 318858, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Met 8 haken biedt de Flip 8 Hook voldoende ruimte om jassen, tassen en andere accessoires op te hangen. Dankzij het slimme ontwerp kunnen de haken eenvoudig worden omgeklapt wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor de kapstok een opgeruimde uitstraling behoudt.

Maak van je entree een eyecatcher met de Flip 8 Hook van Umbra. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en stijlvolle hal!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies