Umbra

Flip 5 Hook Nickel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 51 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 6 cm
Materiaal Staal
Merk Umbra
Merk kleurnaam Nickel
Merk product code 318852

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle kapstok? Dan is de Flip 5 Hook van Umbra precies wat je nodig hebt! Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen is deze kapstok perfect voor volwassenen.

De Flip 5 Hook heeft een breedte van 51 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 6 cm, waardoor hij ideaal is voor elke ruimte. Gemaakt van duurzaam staal, is deze kapstok niet alleen stevig, maar ook een echte eyecatcher in je interieur.

Umbra, een bekend merk op het gebied van interieurdesign, heeft de Flip 5 Hook ontworpen met oog voor detail. De kapstok is afgewerkt in een prachtige nikkelkleur, waardoor hij moeiteloos past bij elke interieurstijl.

Met de Flip 5 Hook hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Dankzij de vijf haken kun je gemakkelijk jassen, tassen, hoeden en andere accessoires ophangen. Zo blijft je entree netjes en georganiseerd.

Bestel nu de Flip 5 Hook van Umbra en geniet van een praktische en stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn uitstekende kwaliteit en trendy design zal deze kapstok zeker indruk maken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies