Present Time

Coat hanger Wall Dots Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26.8 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam Gold colored
Merk product code PT3324

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische kapstok voor volwassenen? Dan is de Coat hanger Wall Dots van Present Time precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 27 cm breed, 14 cm diep en 26.8 cm hoog, past deze kapstok perfect in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig metaal, straalt deze kapstok kwaliteit en duurzaamheid uit.

Wat deze kapstok echt speciaal maakt, is de gouden kleur. De goudkleurige afwerking geeft een luxe uitstraling aan je interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Met de merknaam Present Time ben je verzekerd van een product van hoge kwaliteit. De merkproductcode PT3324 zorgt ervoor dat je precies weet welke kapstok je in huis haalt.

Met de Coat hanger Wall Dots hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Hang je jassen, tassen en andere accessoires gemakkelijk op aan de stevige haken. Deze kapstok is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Creëer een georganiseerde en stijlvolle entree met deze trendy kapstok.

Wacht niet langer en geef je huis een upgrade met de Coat hanger Wall Dots van Present Time. Bestel nu en geniet van een opgeruimde en modieuze leefomgeving!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies