Leitmotiv

Wall coat rack Deer steel antique gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 11.8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 47.7 cm
Materiaal Staal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam antique gold colored

Op zoek naar een stijlvolle en functionele kapstok voor dames? Dan is de Wall coat rack Deer steel van Leitmotiv de perfecte keuze. Met zijn breedte van 29 cm, diepte van 11.8 cm en hoogte van 47.7 cm biedt deze kapstok voldoende ruimte om al je jassen en accessoires op te hangen.

Deze kapstok is gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne uitstraling heeft. De antique gold colored kleur van het merk Leitmotiv voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur.

Of je nu een kleine hal hebt of gewoon op zoek bent naar een praktische en stijlvolle oplossing, de Wall coat rack Deer steel is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimde en georganiseerde entree!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies