Present Time

Votive Sparkle lines glass round Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9.3 cm
Diepte 9.3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8.8 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Black
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Votive Sparkle lijnen glazen ronde kandelaar van Present Time precies wat je nodig hebt. Met een breedte en diepte van 9,3 cm en een hoogte van 8,8 cm, is deze kandelaar perfect voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig glas en afgewerkt in een elegante zwarte kleur, voegt deze kandelaar een vleugje glamour toe aan elke ruimte.

Of je nu een romantische sfeer wilt creëren tijdens een intiem diner of gewoon wat extra gezelligheid wilt toevoegen aan je woonkamer, deze kandelaar is de ideale keuze. Plaats een kaars in de kandelaar en geniet van het warme en sprankelende licht dat door de glazen lijnen schijnt.

Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen is de Votive Sparkle lijnen glazen ronde kandelaar een echte eyecatcher. Het is een perfect cadeau voor jezelf of voor een geliefde die dol is op stijlvolle interieuraccessoires.

Voeg een vleugje elegantie toe aan je woonkamer met de Votive Sparkle lijnen glazen ronde kandelaar van Present Time. Bestel nu en creëer een warme en sfeervolle ambiance in huis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies